Welkom!

Wie zijn wij?

Wij zijn het zangkoor de Paradijsvogels uit Zoetermeer, een gezellig en enthousiast koor. Wij zingen onder leiding van onze zeer kundige dirigent Marga van der Tol en worden begeleid  door Lenie Camfferman op de accordeon.

Wat doen wij?

Wij zingen het Hollandse lied van de jaren 60, 70 en oude evergreens. Wij oefenen iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Morgenster, Nassaulaan 11, 2712 AT Zoetermeer. Ook treden wij geregeld op in zorgcentra, ziekenhuizen en bij evenementen.

Wat willen wij?

Wij willen ons koor uitbreiden met dames en heren. Houdt u van zingen en denkt u dit is het koor voor mij, kom dan luisteren op onze oefenavond en proef de gezellige sfeer. Wij durven te zeggen: “U gaat nooit meer weg”.

Heeft u iets te vieren dan willen wij voor u een leuk optreden verzorgen. Neem contact op met Jeanne van Oudheusden, tel. 06-25587667 of mail naar hjvanoudheusden@kpnmail.nl  U kunt zelf kiezen wat het repertoire gaat worden.

Wat zoeken wij?

Uitbreiding van onze muzikale ondersteuning. Bespeelt u een muziekinstrument dan kunt u ons misschien komen versterken. Ook u bent welkom op onze oefenavond of u kunt contact opnemen met: Els Groenewegen, Telefoonnummer, 06-41778914 Of mailen naar, els.groenewegen@ziggo.nl